ZAČÁTEK ŠKOLNÍHO ROKU 2012/2013

31.08.2012 17:37

Zdravím všechny děti a rodiče 2.A :)))))

PRÁZDNINY RYCHLE UTEKLY A V PONDĚLÍ SE SPOLU ZASE SEJDEME. Přivítáme se v naší třídě, seznámíme se s novými spolužačkami, povíme si, co hezkého jste prožili a co nás čeká v nejbližších dnech.

Vyvěsila jsem rozvrh, tak se na něj podívejte. Na rozdíl od minulého roku budeme mít už dvakrát do 12,35 hod. A to v pondělí a v úterý.

V pondělí budete ve škole do 8,45 hod.= 1 vyučovací hodinu. V úterý už budete mít 5 vyučovacích hodin, skončíte ve 12,35 hod.

V pondělí si neberte aktovky a batohy. V úterý si je už vezměte a do nich si nezapomeňte připravit penál s tužkou, perem, gumou, ořezávátkem. Také si vezměte fixy, pastelky, nůžky a sešity, které jste si měli přes prázdniny opatřit. Nezapomeňte si je obalit.

Samozřejmě si přineste svačinu a pití. Postupně si přinášejte věci natělocvik a výtvarnou výchovu. Ve čtvrtek budeme mít tělocvik. Když bude hezky , budeme chodit ven = boty na hřiště. Když bude pršet = boty do tělocvičny s bílou podrážkou.

Rodiče, domluvte se s dětmi, kdy budou chodit na obědy a do družiny. Vysvětlete jim to . V jídelně i družině musí být přihlášeny. Najděte čip do jídelny z loňského roku a nezapomeňte ho dětem přidat do tašky. V pondělí, prosím, vyplňte tabulku pro tento týden s docházkou na oběd a do družiny, která bude před naší třídou.

Těším se na další společný rok a přeji i Vám pevné nervy a spoustu radosti prožité s vašimi dětmi.

 

 

—————

Zpět