DEN ZVÍŘAT 24.10.

08.10.2012 22:17

24.10. PROJEKTOVÝ DEN

„MY PRO ZVÍŘATA, ZVÍŘATA PRO NÁS“

24. 10. PROBĚHNE VE ŠKOLE DEN ZVÍŘAT. Děti si můžou ( asi za pomoci rodičů či prarodičů) přinést do školy svého zvířecího kamaráda v kleci, akváriu nebo teráriu - ne psy a kočky a nebezpečná a nemocná zvířata........zvířátka budou umístěna na vyhraženém místě, kde si je ostatní děti budou moci prohlédnout a hlasovat v soutěži o nejsympatičtější zvíře.

PROSÍM RODIČE, POKUD MÁTE DOMA ZVÍŘÁTKO A CHCETE HO UKÁZAT OSTATNÍM, POMOZTE HO SVÝM DĚTEM PŘEPRAVIT DO ŠKOLY A POTOM DOMŮ - JE MOŽNÉ ZVÍŘÁTKA PŘINÉST NEBO PŘIVÉZT VE STŘEDU 23.10. OD 17,00 DO 18,00 HOD. DO ŠKOLY NEBO 24.10. OD 7,00 DO 8,00 HOD. DO PŘÍZEMÍ PAVILONU.

 

ÚKOL PRO  VYSTAVUJÍCÍ  DĚTI

Ke každému zvířátku si připravíte plakátek, cedulku, tabulku- zkrátka nějakou prezentaci-  a na ní bude: jméno chovatele, jméno zvířátka, druh zvířete, nejoblíbenější strava, jeho současný věk  - kolika let se asi může dožít nejvíce, kolik váží + další zajímavosti z jeho života dle uvážení.

Zázemí (jídlo, pití, byt) pro zvířátka si zajišťují jejich majitelé.

SVŮJ ZÁJEM O VYSTAVENÍ ZVÍŘETE OHLAŠTE P. UČ. ČERVENKOVÉ (2.A- PAVILON- 1.patro) NEJPOZDĚJI DO 18. 10. DOPOLEDNE.

POZOR! VYHRAZUJEME SI PRÁVO ZVÍŘE ODMÍTNOUT.

Po 12,30 hodině je nutné zajistit odklizení zvířete i s příbytkem ze školy- DALŠÍ DEN ZAČÍNAJÍ PODZIMNÍ PRÁZDNINY.

Výsledky soutěže o nejsympatičtějšího zvířecího kamaráda budou zveřejněny na webu školy a na ekonástěnce, výhry budou předány po PODZIMNÍCH PRÁZDNINÁCH.

—————

Zpět